sybrandus logo
Sybrandus: de juiste persoon op de juiste plek
 
Detachering
 
Voor een specifieke opdracht of een tijdelijk project heeft u misschien niet de juiste professional in huis. Ook voor de tijdelijke invulling van functies is het belangrijk dat u de beste M/V inzet. Sybrandus verzekert u van de perfecte match. Door te luisteren naar uw wensen, de cultuur van uw organisatie te doorgronden en samen een competentieprofiel op te stellen. Vervolgens zoeken wij in onze portefeuille naar de meest geschikte kandidaten en stellen hen aan u voor. Uiteraard kunnen wij ook een complete assessmentrapportage voor u verzorgen.
 
Sybrandus excelleert in Werving en Selectie, Outplacement en Interim-management. U zoekt, wij vinden. Wij bieden zowel jonge als ervaren specialisten, die kennis hebben op het gebied van inrichtings-, beheer- en beleidsvraagstukken binnen de openbare ruimte. Maar ook starters die net zijn toegetreden tot de arbeidsmarkt. Het enige wat ú hoeft te doen is ons groen licht geven. Wij zorgen voor de rest.
 
Sybrandus: werving en selectie
Het vinden van een professional kan een tijdrovende klus zijn. Wij nemen u deze klus graag uit handen. Want met onze ervaring en uitgebreid landelijk netwerk brengen wij de klus snel tot een goed eind.
 
Sybrandus: outplacement
Er zijn situaties denkbaar waarin u ‘afscheid’ moet nemen van een medewerker. Outplacement kan in zo’n geval uitkomst bieden. Sybrandus zorgt voor een correcte afhandeling en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de betreffende medewerker.